Home / Zonnepanelen

Zonnepanelen

Afdeling sfeerafbeelding

Zonnepanelen

Zonnepanelen laten plaatsen is de perfecte manier om duurzaam energie op te wekken. Het is een lange termijn investering die zorgt voor een flinke besparing op uw energierekening. U kunt bij Havelaar terecht voor een compleet advies over het plaatsen en installeren van zonnepanelen!

Investeren in zonnepanelen

Wat zijn de kosten voor het installeren van zonnepanelen? Een vraag waar genoeg mensen geen antwoord op hebben. Het verschilt ook per woning of bedrijfspand. Het aanschaffen van zonnepanelen is een makelijke manier om kosten te besparen op uw energierekening. Daarnaast zorgt het direct voor een waardestijging van uw woning. Als bijkomend voordeel hoeft u vanaf 1 januari 2023 geen BTW meer te betalen. 

Zonnepanelen laten installeren door Havelaar

Voor bijna elke situatie zijn goede technische oplossingen beschikbaar. Onze adviseurs werken daarom graag een passend voorstel voor u uit. Wij bespreken uw voorstel persoonlijk met u om te bepalen wat het beste bij u past. Onze monteurs beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw dak te voorzien van zonnepanelen. 

Zonnepanelen: