Home / Airconditioning

Airconditioning

Afdeling sfeerafbeelding

Airconditioning

Havelaar is expert op gebied van airconditioning. Vanzelfsprekend zorgt airconditioning tijdens hete zomerdagen voor een aangename temperatuur. Maar naast deze bekende functie zijn er nog een aantal andere voordelen zoals verwarmen maar het ook het halen van vocht uit de lucht! Met meer dan 50 jaar ervaring in ontwerp, levering, montage en onderhoud voor zowel particuliere als zakelijke klanten, bent u verzekerd van de beste oplossing voor uw situatie. Wij zijn een F-gassen erkend bedrijf alle koeltechnische werkzaamheden worden dan ook uitgevoerd door gekwalificeerde monteurs.

 

Particulier

Bent u als particulier op zoek naar een energiezuinige manier van koelen en/of verwarmen? Havelaar biedt hiervoor de juiste oplossingen aan. Met een airconditioning in huis heeft u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Want met airco kunt u niet alleen het huis of kantoorruimte verkoelen, maar in de koudere periodes kan een airco uw woning ook verwarmen. Daarnaast zijn moderne airco’s niet alleen betaalbaarder, maar verbruiken ook veel minder energie. Kortom, in de huidige tijd is een airconditioning een goed alternatief voor klimaatbeheersing. De binnen-units zijn tegenwoordig compact, hebben een strak design en een stille werking. De buiten-units worden op een trilvrije constructie geplaatst op het dak of aan de gevel.

 

Zakelijk

Een prettig klimaat om in te werken is zeer aangenaam voor u en uw werknemers, maar ook voor uw klanten. Wij bieden diverse klimaat oplossingen voor uw bedrijfspand. Laat u vrijblijvend adviseren door een van onze adviseurs. Meer informatie over duurzame uitgebreide koel en verwarmingsinstallaties kunt u vinden op onze utiliteitspagina.