Home / Nieuwbouw

Nieuwbouw

Afdeling sfeerafbeelding

Installatietechniek in de nieuwbouw

Wanneer u als consument de beslissing heeft genomen om een nieuwbouw woning te laten verwezenlijken gaat er voor velen een droom uit komen. Een mooi huis en een perfecte plek om thuis te noemen. Van deze droom wilt u niet wakker liggen maar juist van genieten. Het is immers voor velen een 'once in a lifetime' gebeurtenis. Havelaar kan hier een belangrijke bijdrage in leveren. Met kennis van de laatste technieken, opgebouwde ervaring en efficientie in de uitvoer hebben wij een grote voorsprong op de rest van installatiemarkt. Waarbij de wensen van u als klant centraal staan.

Compleet installatiewerk in de nieuwbouw 

 

Bezig met de voorbereidingen voor de bouw van een eigen woning? Dan bent u bij Havelaar aan het juiste adres. Natuurlijk wilt u zoveel mogelijk wensen vervult zien. Laat u daarom goed informeren over de technische mogelijkheden, alternatieven en bijzondere aandachtspunten waar u zoal op moet letten.

 

Van keukenkraan tot rioleringswerkzaamheden, van centrale verwarming tot warmteterugwininstallatie, van dakbedekking tot vakkundig zinkwerk. Bij nieuwbouw kunt u voor al het loodgieters en installatiewerk bij Havelaar terrecht. 

.

Wat is de juiste installatie voor nieuwbouw?

 

De warmtepomp komt steeds meer onder de aandacht. We merken dat velen enthousiast en nieuwsgierig zijn. En een bijdrage willen leveren aan de verlaging van de CO2 uitstoot. Maar er zijn nog veel vragen. Is de warmtepomp geschikt voor iedere woning? Besparen ze daadwerkelijk veel energie? Welke soorten warmtepompen zijn er?

 

Voor een nieuwbouwwoning kan een warmtepomp altijd en wordt dan ook veel toegepast. Deze nieuwe woningen zijn goed geisoleerd en luchtdicht gebouwd. Dat zijn de huidige eisen vanuit het bouwbesluit. In combinatie met zonnepanelen is de warmtepomp ideaal. Door het gebruik van de warmtepomp ga je minder of geen gas gebruiken. Wel meer elektra. Wanneer je nu met de zonnepanelen terug levert aan het net, dat zou je dat zelf kunnen gebruiken voor het verbruik met de warmtepomp. 

Havelaar

Nieuwbouw projecten: