Home / Airconditioning Laren

Airconditioning Laren

Afdeling sfeerafbeelding

Altijd Inclusief Installatie

Onze systemen zijn altijd voorzien van deskundige installatie

Groen energielabel

Wij werken met apparaten die voorzien zijn van een A++ label

Geruisloos

Onze apparaten maken nagenoeg geen geluid

Havelaar airconditioning in Laren

Wilt u een airco kopen? Dan zit u goed bij Havelaar, de specialist op het gebied van airconditioning in Laren en omstreken. Met meer dan 50 jaar ervaring en gecertificeerde vakmensen kunnen we u gedurende het hele aankoopproces helpen: van deskundig airco advies tot een professionele installatie. Havelaar airconditioning levert en installeert klimaatoplossingen in Laren. Hiermee kan jij je woning, maar ook jouw bedrijf, duurzaam verkoelen.

Naast verkoelen, kunnen onze airconditioners ook verwarmen. Ons aanbod bestaat uit all-electric warmtepompen, hybride warmtepompen, warmtepompboilers en airconditioning. Zo wordt jouw woning of bedrijf voorzien van een ideale omgevingstemperatuur. Op zoek naar een airco installateur in Laren? Met een service- en onderhoudscontract van Havelaar bent u verzekerd van een goed werkende airconditioning. 

Airconditioning voor particulieren

 

Bent u als particulier op zoek naar een energiezuinige manier van koelen en/of verwarmen? Havelaar Airconditioning biedt hiervoor de juiste oplossingen aan. Met een airconditioning in huis heeft u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Want met airco kunt u niet alleen het huis of kantoorruimte verkoelen, maar in de koudere periodes kan een airco uw woning ook verwarmen. Daarnaast zijn moderne airco’s niet alleen betaalbaarder, maar verbruiken ook veel minder energie. Kortom, in de huidige tijd is een airconditioning een goed alternatief voor klimaatbeheersing. De binnen-units zijn tegenwoordig compact, hebben een strak design en een stille werking. De buiten-units worden op een trilvrije constructie geplaatst op het dak of aan de gevel.

 

Airconditioning voor zakelijk gebruik

 

Een prettig klimaat om in te werken is zeer aangenaam voor u en uw werknemers, maar ook voor uw klanten. Wij bieden diverse klimaat oplossingen voor uw bedrijfspand. Laat u vrijblijvend adviseren door een van onze adviseurs. Meer informatie over duurzame uitgebreide koel en verwarmingsinstallaties kunt u vinden op de pagina klimaatbeheersing. Met een service- en onderhoudscontract van Havelaar bent u verzekerd van een goed werkende airconditioning. 

.

Hoe gaat een airco plaatsen in zijn werking?

 

Als de installateurs van Havelaar bij u in Laren een airco plaatsen, kunt u rekenen op vakmanschap. De binnen- en buitenunit van de airco plaatsen we altijd op de meest geschikte plaats. Ook zorgen we altijd voor een zorgvuldige aanleg van de afvoer, bekabeling en stroomvoorziening. Wanneer de apparatuur eenmaal is aangesloten, controleren we de werking, en vertellen we u uitgebreid hoe u uw nieuwe airco kunt bedienen.

 

Havelaar

Testimonials

Goed bedrijf, goede service. Medewerkers met kennis van zaken.

avatar
Christian Visser
zaterdag 1 april 2023

Mooi stukje werk geleverd.

avatar
Hans Clements
dinsdag 29 maart 2022

Havelaar heeft in onze server ruimte de airco vervangen. Vakkundig geplaatst en erg vriendelijk personeel.

avatar
Gerard Verkroost
zondag 26 mei 2024

Goede informatie.

avatar
Boukje den Oudsten
zondag 26 mei 2024

Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Goede communicatie wat zich uit tot een goed eindresultaa

avatar
Jhon Fortuyn
zondag 26 mei 2024

Airconditioning projecten