Home/ Vacatures / Leerling monteur (BBL)

Leerling monteur (BBL)

Afdeling sfeerafbeelding

Havelaar is op zoek naar een Leerling monteur (BBL)

Ben jij op zoek naar een veelzijdige leerplek? Wil je werken binnen een betrokken en ervaren team? Beschik je over technisch inzicht en heb je affiniteit met installatietechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je doen?

Als leerling ondersteun en help je bij de aanleg van uiteenlopende installaties. Onze opdrachtgevers zijn heel divers en zijn zowel lokaal als landelijk gevestigd. Hierbij moet je denken aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Het zijn keer op keer afwisselende en leerzame projecten. Als leerling bij Havelaar krijg je volop begeleiding. Wij hebben zeer ervaren monteurs in ons team die jou het vak volledig eigen zullen maken.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en veelzijdige baan. Je werkt bij de klanten thuis, op projecten bij bedrijven of soms in de nieuwbouw. Je assisteert daarbij dagelijks de leidinggevende monteur in het aanleggen van verwarmings- airconditionings- of sanitaire installaties. Verder krijg je:

  • Een goede werksfeer en een gezellig team van collega's

Blijven ontwikkelen

Door de combinatie van de theorie op school en het leren van de praktische vaardigheden binnen ons leerbedrijf ontwikkel je snel waardoor je steeds verder groeit naar zelfstandigheid. Want zelfstandig met een Havelaar-bus op pad, dat is het uiteindelijke doel!

Wie zoeken we?

Een enthousiaste, gemotiveerde collega met interesse voor installatietechniek.

  • Je hebt een VMBO-T / HAVO of MBO 2 diploma monteur werktuigkundige of elektrotechnische installaties;
  • Je bent klantgericht;
  • Je bent leergierig.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Laat snel van je horen. We zijn benieuwd naar jouw motivatie. Stuur deze in een e-mail met je cv naar info@havelaarbv.nl of vul het onderstaande formulier in. We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking.


 

Geïnteresseerd:

Geen bestand gekozen